Cautare

321 de rezultate pentru "nu te supara frate" (8.27 secunde)
Moartea in patut nu este o boala.
E o relatie speciala - spune Russell - dar nu exclusiva; ca si cum as avea o relatie speciala cu fiica mea, dar aceasta relatie nu este devalorizata prin faptul ca ea are un frate cu care am, de asemenea, o relatie speciala.
"S-a ridicat din temelii si s-a construit aceasta Biserica Sfanta si prearespectata a Domnului si Dumnezeului nostru Isus Hristos, din truda si cheltuielile cuviosilor nostri frati, Atanasie si Ioasaf, ctitori in anul 1388 si a fost pictata, cu patriciparea si osteneala celui de-al doilea frate, in noembrie 1484 indictio II." Biserica propriu-zisa este luminoasa si pictata.
Geniul lui a fost un dar pe care nu am stiut sa-l pretuim. ... Nu si pentru mine, obisnuit cu povestirile tatalui meu, de la Manastirea Dealu. L-am iubit ca pe un frate si l-am admirat.
Insa, daca cel mic pare sa fie in urma celor de varsta lui in ceea ce priveste limbajul, parintele devine anxios si se framanta noptile sau intreaba pediatrul in nenumarate randuri De ce nu vorbeste copilul meu?”.
Altele nu se pot vedea decat dupa nastere, iar unele pot fi descoperite la un copil mai mare inainte de varsta adulta. ... Defectele ce nu produc cianoza (necianogene) nu interfera cu cantitatea de oxigen ce ajunge la tesuturi.
Orasul, locuit necontenit timp de aproximativ 3 milenii, are o putere de atractie deosebita ce se datoreaza, nu in ultimul rand, climei, placute de umiditate redusa a aerului si de aceea isi adjudeca pozitia de Saint-Tropezul turcesc.
Astia inca nu s-au prins ca puterea legislativa in stat apartine Parlamentului, iar puterea judecatoreasca doar le aplica!
Locul si data incidentului, ca si identitatea pilotilor, nu au fost divulgate. ... Se vede ca obiectul, oval, este capturat si recapturat de radar, dar la un moment dat accelereaza cu o viteza extraordinara, pe care dispozitivele nu o mai pot controla, si dispare. ... - Asta e o drona, frate.
La Botosani a cunoscut prima data ubirea, fata unui gospodar din Ipotesti, numita Cassandra, la Botosani a cantat cu lautarii si manca mancarea lui preferata, la Botosani a iubit si jucat teatru in trupa Pascaly si nu in ultimul rand a trait ultimii sai ani si ai iubirii cu Veronica Micle, pe strazile targului si in gradina publica din Botosani.
Familia de consilieri a primarului Craiovei s-a marit cu un "frate" din PD, care este si consilier local municipal.
Ce nu era trecut in raport au reusit altii sa sublinieze. ... Cu toate acestea Emil Boc nu s-a suparat, spunind ca are un frate pe nume Traian Boc. A doua gafa a fost legata de dorinta democratilor ca judetul Galati sa nu mai fie catalogat un judet rosu.
Asa ceva nu este posibil si, de aceea, partidele cu vocatie autentic democratica au datoria sa se ridice si sa o spuna raspicat", a afirmat Tariceanu, sugerand destul de clar ca Basescu este un Lukasenko al Romaniei. ... "Cu taranistii nu suntem in relatii, cu taranistii sunt frate".
"Nu am stiut de aceste afirmatii, dar, daca a spus-o in Parlament, il dau in judecata. Nu pentru calomnie, ci pentru ca firma la care sunt angajat imi poate rezilia contractul de munca, ce prevede ca nu pot desfasura alta activitate.
Ion Radoi continua sa se adreseze cu petitii la toate organele si institutiile statului care au sau nu legatura cu impartitul pamantului.
Democrat-liberalul Vasile Blaga a obtinut aproximativ 45%, liderul PD-L declarand ca isi asuma infrangerea si ca regreta faptul ca nu a fost demagog si populist precum contracandidatul sau.
"Pe urma ne-am vazut la Clubul Diplomatic si Dan Voiculescu - Felix Cotosmanul - care a turnat si el pentru o bucata de paine - bai frate, dar din painea aia si-a facut cinci posturi de televiziune - venise cu un proiect de protocol sa ne inghita pe noi PC-ul si eu sa fiu presedinte de onoare.
Daca nu stiati, va spunem noi. ... Craiova nu face exceptie. Are cinci frati, de pe doua continente, si un fel de frate vitreg.
Remus Cernea mi se pare reprezentativ pentru generatia de azi, desi, cu regret, nu va avea sanse la presedintia Romaniei, pentru ca jocurile sunt oricum facute.
Dar e vorba de cand te uiti tu in oglinda dimineata. ... Cum dracu’ ma frate, ma? ... Asta e viata, toata lumea vrea functii si nu intelege nimic".
google-analytics.com